Tietoa yrityksestämme

Ultralink on materiaalinkäsittelyssä ja teollisuudessa käytettävien laitteiden varaosien, tarvikkeiden ja renkaiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Tarjoamme lisäksi asiakkaidemme tarpeista syntyneitä palveluita, kuten kuljetuksia ja rengasasennuksia. Ultralinkin tehtävä on helpottaa asiakkaidensa arkea, ja olla alan yrityksistä houkuttelevin vaihtoehto. Toteutamme tehtäväämme tarjoamalla ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on uudistua asiakkaiden odotusten ja tarpeiden mukaisesti.

Historia

Vuonna 1988 perustettu Ultralink aloitti toimintansa Helsingin Vallilassa ja on ollut alusta asti tekemisissä trukkien parissa. Yrityksen toiminta perustui aluksi tiettyjen merkkituotteiden myyntiin, mutta tuotevalikoimaa on laajennettu jatkuvasti kattamaan yhä suuremman osan trukkien tarvikkeista ja teollisuuden tuotteista.

Ultralink toimi Helsingissä aina vuoteen 2000 saakka, jolloin Ultralink muutti Helsingistä väljempiin tiloihin Tuusulan Jusslaan, lentokentän ja Tuusulanväylän välittömään läheisyyteen. Pian muuton jälkeen tehty varaston laajennus mahdollisti nykyisenkaltaisen varastokapasiteetin, jota ei olisi Helsingin toimitiloissa ollut mahdollista saavuttaa.

Ultralink on nykyään vahva toimija sekä paikallisesti Uudellamaalla että koko Suomessa. Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan tuotevalikoimaamme ja kehittämään palveluitamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Olemme yhteistyökumppani, joka kuuntelee asiakkaitaan. Pystymme toteuttamaan kumppaneidemme toiveita ja toimimme myös ratkaisujen kehittäjänä.

Kysyimme asiakkailtamme 2016 tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä, mitä palveluita he toivoivat meidän kehittävän. Suuri enemmistö vastaajista toivoi varaosien verkkokauppaa. Vuonna 2017 avasimme Ultralinkin verkkokaupan.

Helppous

Helpotamme asiakkaidemme arkea. Toimivat palvelumme ja tuotteiden nopea saatavuus varastosta ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat. Tuote- ja hintatiedot sekä tuotteiden saatavuus ovat asiakkaidemme ulottuvilla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Vastuullisuus

Ympäristö

Toimimme Suomen lainsäädännön mukaisesti ja noudatamme ympäristömääräyksiä liiketoiminnassamme. Kierrätämme käytetyt renkaat asianmukaisesti ja pyrimme vähentämään myös pakkausmateriaalien ylimääräistä käyttöä hyödyntämällä kierrätettyjä laatikoita ja pakkaustäytteitä.

Työhyvinvointi

Työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin panostaminen ovat toimintatapojemme perusasioita. Laadukas työhönopastaminen ja turvavarusteiden käyttö sekä mukava ja tasa-arvoinen työyhteisö pitävät työntekijät motivoituneina ja ammattitaitoisina.

Nuorisotoiminta

Olemme olleet mukana tukemassa nuoria urheilijoita. Erityisesti moottoriurheilu on ollut sponsoroinnissamme edustettuna. Tulemme jatkamaan nuorisourheilun tukemista myös jatkossa. Olemme myös palkanneet säännöllisesti nuoria kesätöihin varastollemme.